Обід у фользі

2 Листопад, 2015 - 21:27

«Хочу поділитися смачнючим рецептом страви, яка збирає і об’єднує за столом рідних та друзів», — написав Юрій Бутко з м. Гребінка

Інгредієнти:

• куряче стегенце

• картопля

• помідори

• цибуля ріпчаста

• печериці

• зелень

• спеції

Як готувати:

На фольгу викладаємо пошарово: різану кільцями картоплю, цибулю, шматочки рубленого стегенця, печериці, помідори, зелень. Додаємо сіль та спеції за смаком. Загортаємо фольгу. Ставимо у духовку (при температурі 2000С) приблизно на 1,5 год.

За бажанням можна додавати часник, чорнослив, горіхи, солодкий перець, терту моркву чи шматочки гарбуза для каші. Замість курячого окорочка можна додати будь-яке м’ясо, попередньо трохи підсмаживши його на пательні до рум’яної скоринки.

Дуже смачна і поживна страва, яку можна приготувати навіть на природі під час пікніку за допомогою решітки для барбекю. За бажанням можна зробити як одну велику порцію, так і кожному індивідуально – на Ваш смак.

Зберіть рідних та друзів за «Обідом у фользі»!

Смачного!