Вітаємо переможців «Смачного конкурсу»!

30 Грудень, 2015 - 18:37

Редакція щиро дякує усім, хто приймав участь у конкурсі, ділився своїми рецептами і надихав на кулінарні подвиги інших читачів! Кілька десятків рецептів, найцікавіші з яких були опубліковані, переконують, що так смачно і оригінально, готують тільки на Полтавщині!

Нарешті «під ялинку» ми раді оголосити переможців!

Під час оцінювання рецептів наше редакційне журі відзначало оригінальність страви, внесок автора у вдосконалення рецепту, якщо це добре відома страва, складність виконання і доступність продуктів, естетику подачі.

Фіналістами конкурсу стали автори рецептів:

Олена Терещенко з Гадяча

(серія рецептів: биточки з картоплі, омлетний рулет і кава «Секрет старого мавра»),

Юрій Бутко з Гребінки

(«Обід у фользі»),

Юлія Кравець з  Полтави

(рецепти десертів: млинці на молоці і «Торт бджілка»).

За свої шедеври фіналісти нагороджуються піврічною передплатою на видання «Події та коментарі»!

Приз — книгу Костянтина Грубича «Смачна країна» з автографом автора, отримує

Світлана Левченко з Гадяча

(рецепт «Гостра квасоля») і оголошується переможцем у номінації «Основні страви»!

Просимо усіх переможців зателефонувати до редакції: (066) 50 59 888, щоб узгодити усі деталі отримання призів.

Але конкурс на цьому не завершується і ми оголошуємо його продовження!

Він триватиме до 1 березня!

Запрошуємо фіналістів також ще надсилати нові рецепти і продовжити змагання за чудовий приз!

Тому, шановні читачі, долучайтесь до конкурсу і боріться за перемогу у наступних номінаціях: «Окраса столу: закуски», «Перші страви» і «Райська насолода: десерти».

Також стежте за конкурсом у соцмережах (відкриваються наші оновлені сторінки): серед читачів  «Подій та коментарів» у Facebook, Twitter і Вконтакте теж буде розіграно одну книгу. Умови конкурсу для Інтернет-­спільнот будуть повідомлені окремо.

Хто не побував на презентаціях у Костянтина Грубича і ще не має книги, наш зірковий кулінар залишив автограф з побажаннями: «Читачам «Подій та коментарів» завжди бути в тонусі, їсти «правильні» продукти, любити і шанувати рідну кухню, а значить і свій край».

Усім ще раз дякуємо за участь, бажаємо удачі у 2016 році і смачних свят!